Vi starter hvor de andre stopper

Hotellejligheder

Vi tilbyder moderne hotellejligheder i Qaqortoq - Alt fra et værelses til 5 sovepladser, forskellige steder i byen

Lal'laatis Corner

Nyd en lækker kop kaffe i byens hyggeligste café, syng med til open scene eller smag dejlig forfriskende grønlandsk øl

Boatcharter

Har du brug for en båd? Et skib? Vi kan servicere dig med alt fra miljøoprydning til fisketure i fjorden med vores boatcharter

 

Oplev alt det smukke ved Qaqortoq sammen med os!

Start med at leje en lejlighed, hvor du får moderne velholdte lejligheder – lige fra små til store. Find det der passer til netop dit behov lige her.

Dernæst book en sejltur. Se mere om Boatcharter her.

Alle de lækre og unikke oplevelser kræver sin energi – tag forbi vores altid hyggelige café Lal’Laatis Corner eller oplev vores tasting menu i restauranten.

Har du spørgsmål eller ønsker? Skriv endelig til os, vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mød 60 North holdet

Rasmus Chr. Rasmussen

Rasmus Chr. Rasmussen

Direktør

Rasmus har mere end 30 års erfaring i det grønlandske erhversliv. Til dagligt sidder han med opgaver i alle størrelser. Hans motto er: Der findes ingen problemer kun opgaver!

Malene V. Rasmussen

Malene V. Rasmussen

Medejer

Malene har ansvaret for størstedelen af handels- og markedsføring i virksomheden. Derudover bliver hun kaldt firmaets blækssprutte da hun har en finger i næsten alt.

Malik V. Rasmssen

Malik V. Rasmssen

Medejer

Malik varetager sig primært af den praktiske del af opgaverne, og er bestemt ikke bange for at få skidt under neglene.
Malik er for tiden i Sisimiut og læser til ingeniør.

Emil Lyberth

Emil Lyberth

Kaptajn

Der er ikke noget Emil ikke kan! Han er kaptajn, og sejler lige for tiden Adolf Jensen. Derudover har han ansvaret for vores værksted og er den i virksomheden der kender hvert et møtrik på alle maskinerne - fra både til gummigeder.

Daniel Egede Svenningsen

Daniel Egede Svenningsen

Logistik

Daniel sørger for logistik af alt foder -og slagteri transport til sydgrønlands 37 landbrugssteder, og er i daglig kontakt med alle fåreholderne for at sikre sig at de får nøjagtig hvad de har brug for.

Rene

Rene

Arktisk Guide

Rene er vores Arktisk Guide og sejler til hverdag Water Taxi båden Odin.

Send en besked til os

Har du spørgsmål angående vores hotellejligheder? Forespørgsel til menuen hos Lal'laatis Corner? Ønsker du at leje en båd? Eller har du en opgave indenfor Project Development? Så udfyld felterne og send en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.
Som denne hjemmeside viser tilbyder vi vores services indenfor mange forskellige områder. Vi starter der hvor de andre stopper, og vi tror ikke på problemer men på løsninger! Så hold dig ikke tilbage, send en besked til os lige her.

Din besked